Your Shoes Please!
Dashboard//Follow
Call Me Maybe
sweet owner

Navigation : touch hover image




Bigfoots!

Cute Panda(s)



Credits!

Basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Syerah Salleh
Others: ? ? ?


K A M I

Assalamualaikum semua =)

Hi, sihat? Okay aku ja tak sihat. Err aku nak cakap nie yang aku rindu sangat-2 dekat K A M I :'(
Siapa K A M I nie? Haha lupa nak cerita. Okay, K A M I nie kan group dalam fb, just 5T1 batch 2011 only! Hehe bukan belagak ka apa cuma kami takmau campur dengan kelas lain. Kelas kami gempak tautau? Haha, seriously aku rindu masa dalam kelas, lab ict, lab sc dan banyak lagi wey. Kenapa cepat sangat kan masa berlalu? sobs sobs *terharu* Aku harap sangat geng K A M I tak pernaah lupa kenangan kita dulu-2 cewah! Haha. Kelas 5T1 cukup famous tau. Haha famous dengan perangai students dia yang bermacam-2 kerenah. Kalau cikgu mana masuk comfirm keluar kelas kami akan cerita dekat cikgu lain. *bangga 5saat* haha. Alaa kami bukan nak sangat cop famous tu kankan? Kami just nak tarik perhatian cikgu ja. Kami nak cikgu sayang kami lebih dan akan ingat 5T1 (2011) sampai bila-2 *peace yaw* Kami nie sangat beruntung sebab dapat guru kelas yang terlalu baik, lemah-lembut dan tersangatlah memahami perangai kami semua =D
Teacher Nasriah, okay suara dia masih lagi aku ingat macam mana. Cara dia jalan, senyum dia :) Sweet sangat! Kenangan kami dengan dia banyak jugak. Haha, Teacher kami sayang teacher.

Ahli-2 K A M I

Adik
Burn
Sufi
Akmal
Wan
Japaq
Hijazi
Mat
Abang
Cat
Pakwan
Matgem
Suhaimi
Layer
Kila
Kakwa
Kakcik
Shila
Izzati
Fatin
Irdina
Anizan
Azwa
Paah
Annisah
Masyitah
Yaya
Una
Husna Izzati
Ana
Aku
Wani


Love you guys